Τα προϊόντα αποστέλλονται-παραλαμβάνονται με 3 τρόπους

1ος) Παραλαβή των εμπορευμάτων από την αποθήκη μας


Θέση Φάκα - Ασπρόπυργος.Με δικό σας μέσο, και χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών, εργάσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για την προετοιμασία της παραγγελίας.Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα για αποφυγή φθορών.

2ος) Αποστολή στο σπίτι σας,εντός νομού Αττικής.

Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα για αποφυγή φθορών.Το κόστος μεταφοράς εάν το σύνολο των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 200 euro θα καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας. Για αγορές από 200 euro και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ !
Θα έχει προηγηθεί τηλέφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, και συνεννόηση για την ημέρα και ώρα που θα γίνει η αποστολή.
Εάν υπάρχει λόγω δύσκολης πρόσβασης είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού γερανού επιβαρύνεται ο πελάτης.

3ος) Αποστολή εκτός Αττικής.

Τα προϊόντα μικρού όγκου παραδίδονται συσκευασμένα και μονταρισμένα εκτός από τα ογκώδη προϊόντα π.χ κρεβάτια που λόγω όγκου είναι αμοντάριστα για αποφυγή φθορών, σε πρακτορείο μεταφορών εντός νομού Αττικής που εσείς θα μας υποδείξετε.
Και μετά αναλαμβάνουν αυτοί τη μεταφορά εκτός Αττικής μέχρι την έδρα τους.Το κόστος μεταφοράς εάν το σύνολο των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 200 euro θα καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας.
Για αγορές από 200 euro και άνω τα έξοδα αποστολής μέχρι το πρακτορείο είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Το κόστος μεταφοράς που θα σας χρεώσει το πρακτορείο είναι ανεξάρτητο από εμάς και πρέπει να το συμφωνήσετε μαζί τους.
Για αγορές άνω των 2000 euro τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 25-02-2014
epiplo.net.gr 2008 - 2014
Αρχική - Κρεβατοκάμαρες - Στρώματα - Σαλόνια - Συνθέσεις - Τραπεζαρίες - Τραπεζάκια - Προσφορές - Επικοινωνία - Links - Sitemap